عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیهالسلام قَالَ: نَزَلَ جَبْرَئِیلُ علیهالسلام عَلَى النَّبِیِّ صلّی الله علیه و آله، فَقَالَ: یَا مُحَمَّدُ، إِنَّ رَبَّکَ یُقْرِئُکَ السَّلَامَ وَ یَقُولُ: إِنِّی قَدْ حَرَّمْتُ النَّارَ عَلَى صُلْبٍ أَنْزَلَکَ وَ بَطْنٍ حَمَلَکَ وَ حَجْرٍ کَفَلَکَ فَالصُّلْبُ صُلْبُ أَبِیکَ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ عَبْدِ الْمُطَّلِبِ وَ الْبَطْنُ الَّذِی حَمَلَکَ فَآمِنَةُ بِنْتُ وَهْبٍ وَ أَمَّا حَجْرٌ کَفَلَکَ فَحَجْرُ أَبِی طَالِبٍ. وَ فِی رِوَایَةِ ابْنِ فَضَّالٍ وَ فَاطِمَةَ بِنْتِ أَسَدٍ. الکافی، ط الاسلامیة، الشیخ الکلینی، ج1، ص446.
از امام صادق علیهالسلام نقل شده که فرمود: جبرئیل علیهالسلام بر پیامبر صلی الله علیه و آله نازل شد و عرض کرد: ای محمد، پروردگارت بر تو سلام میرساند و میفرماید: من آتش جهنم را بر آن صُلبی [استخوان پشتی] که تو را در آن قرار دادیم و رَحِمی که تو را حمل کرد و دامنی که تو را حفظ کرد و نگه داشت، حرام کردم، پس صُلب، صُلب پدرت عبدالله بن عبدالمطلب است، و رحمی که تو را حمل کرد، آمنة بنت وهب است، و اما دامنی که تو را حفظ کرد و نگه داشت، دامن ابوطالب و در روایت دیگر فاطمة بنت اسد است.
آیتالله جرجانی، شب جمعه 27/11/1401 و روز جمعه، 28/11/1401، در مسجد جوادالأئمه علیهالسلام در مشهد مقدس، به مناسبت 26 رجب، روز وفات حضرت ابوطالب علیهالسلام.
- ۰۱/۱۱/۲۸